Lastsäkringskuddar

Bates Cargo-Pak A/S

Bates Cargo-Pak - the Original, var först i världen med att 1975 börja tillverka uppblåsbara lastsäkringskuddar. Med kunskapen och erfarenheten man skaffat sig från tidigare ägaren Korsnäs, och dess ventilsäcksproduktion med 100-årig historia, möjliggjordes utveckling av produkt och koncept som idag kallas "Originalet". Bates syfte är att minska transportskador med luftkuddar under alla förutsättningar så att varje last når sin destination i perfekt skick. Målet är att fortsätta leda utvecklingen teknologiskt och erbjuda lösningar som ger kunden mervärde. Patenterade ventilsystem, unik sammansättning, helautomatisk tillverkning, specialpapper med högsta möjliga våtstyrka, "just-in-time"-leveranser, över 60-distributörer i världen och en ständigt uppdaterad utvecklingsprocess befäster ytterligare Bates Cargo-Paks roll i världen som nummer 1 och gör Bates till kundens självklara val varje gång.

Tetec är distributör i Sverige sedan 1989.

Tetecs affärsidé

Med lång erfarenhet och högsta möjliga service erbjuda lastsäkringsprodukter och godsskyddsprodukter genom hela transportkedjan, av hög kvalitet och till förmånliga priser. Lastsäkrings- och godsskyddsprodukterna skall, var för sig eller i kombination, uppfylla våra kunders krav och förväntningar.

Tetecs kundpolicy

Att skapa förtroende, vara ansvarstagande och bibehålla långsiktiga relationer. Vi är tillgängliga för att se till att våra kunder får högsta möjliga service.

Tetecs leverantörspolicy

Att företräda ledande europeiska tillverkare inom området lastsäkringsprodukter och godsskydd, med specialistkunskaper inom respektive område. Genom långsiktiga relationer och ett tätt samarbete ska vi hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning.
© Tetec AB 2019