Plomber för alla ändamål

Vi levererar alla typer av sigill och plomberingar direkt från vår samarbetespartner, Etigo Sarl, i norra Frankrike. Produkterna uppfyller alla nödvändiga krav och certifieringar men till konkurrenskraftiga priser.

Plomber till container, bultplomber
 • Produkter:

  Plomber, sigill, vajerlås mm.

 • Sortiment:

  Över 1000 artiklar finns tillgängliga på lager för omedelbar leverans.

 • Plomber:

  Containerplomber, högsäkerhetssigill för plombering av sjöfartscontainer etc. Uppfyller senast ISO 17712:2013. Vajerlås i olika dimensioner.

 • Sigill:

  Indikativ försegling av allt från hela trailer till säckar, lådor och andra mindre enheter. Finns i en mängd varianter; dimensioner, material, färger och anpassade för speciella ändamål.

 • Märkning:

  Levereras med unik nummerserie på båda delar, kan även märkas med företagslogotyp, streckkod eller annan märkning.

Mer information om försegling.
Komplett sortiment inom plomber, lås, sigill och försegling som bl.a. förebygger obehörig åtkomst till produkter i lastbärare, postsäckar, flyggods m.m.

Produkterna används för alla typer av transporter, internationell spedition och logistik där transportslagen kan vara sjö- och flygfrakt, järnväg och landsväg.

Vi erbjuder det senaste inom området, och sortimentet består bl.a. av indikativa, bult- och vajerplomber m.m.

Berörda produkter är certifierade och testade enligt senaste ISO-standard, ISO 17712:2013 samt C-TPAT.

Tetecs affärsidé

Med lång erfarenhet och högsta möjliga service erbjuda lastsäkringsprodukter och godsskyddsprodukter genom hela transportkedjan, av hög kvalitet och till förmånliga priser. Lastsäkrings- och godsskyddsprodukterna skall, var för sig eller i kombination, uppfylla våra kunders krav och förväntningar.

Tetecs kundpolicy

Att skapa förtroende, vara ansvarstagande och bibehålla långsiktiga relationer. Vi är tillgängliga för att se till att våra kunder får högsta möjliga service.

Tetecs leverantörspolicy

Att företräda ledande europeiska tillverkare inom området lastsäkringsprodukter och godsskydd, med specialistkunskaper inom respektive område. Genom långsiktiga relationer och ett tätt samarbete ska vi hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning.
© Tetec AB 2019