KANTSKYDD för lätt till mycket tungt gods

Kantskydd används för att skydda allt från lätt till mycket tungt gods under transport. De skyddar också spännbanden mot slitage så att de inte behöver bytas ut lika ofta.

Kantskyddens utformning gör att spännbanden ligger stadigt, så att bandet eller kantskyddet inte faller ner under transport. Kantskydden är dessutom tillverkade för att kraftigt reducera punkttrycket på godsets kanter, d.v.s. så att den höga kraften av spännbandet fördelas ut på större yta.

Kantskydd finns i olika storlekar och styrkegrader beroende på godsets egenskaper. Några av våra modeller kan också återanvändas många gånger.

Samtliga av våra kantskydd som är tillverkade i plast klarar både höga och låga temperaturer utan att gå sönder.

I sortimentet finns även kantskydd i kraftfull kartong. Vi tillhandahåller en mängd olika storlekar som passar för de flesta situationer. 

Kantskydd
Kantskydd
Kantskydd
Kantskydd
Kantskydd
Kantskydd med uttag för band

Kantskydden från Tetec finns bland alla typer av applikationer där både lätt och tungt gods transporteras. 

 

Tetecs affärsidé

Med lång erfarenhet och högsta möjliga service erbjuda lastsäkringsprodukter och godsskyddsprodukter genom hela transportkedjan, av hög kvalitet och till förmånliga priser. Lastsäkrings- och godsskyddsprodukterna skall, var för sig eller i kombination, uppfylla våra kunders krav och förväntningar.

Tetecs kundpolicy

Att skapa förtroende, vara ansvarstagande och bibehålla långsiktiga relationer. Vi är tillgängliga för att se till att våra kunder får högsta möjliga service.

Tetecs leverantörspolicy

Att företräda ledande europeiska tillverkare inom området lastsäkringsprodukter och godsskydd, med specialistkunskaper inom respektive område. Genom långsiktiga relationer och ett tätt samarbete ska vi hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning.
© Tetec AB 2019