Våra leverantörer

Signode Denmark ApS

Bates Cargo-Pak – the Original, var först i världen med att 1975 börja tillverka uppblåsbara lastsäkringskuddar. Med kunskapen och erfarenheten man skaffat sig från tidigare ägaren Korsnäs, och dess ventilsäcksproduktion med 100-årig historia, möjliggjordes utveckling av produkt och koncept som idag kallas ”Originalet”. Bates syfte är att minska transportskador med luftkuddar under alla förutsättningar så att varje last når sin destination i perfekt skick. Målet är att fortsätta leda utvecklingen teknologiskt och erbjuda lösningar som ger kunden mervärde. Patenterade ventilsystem, unik sammansättning, helautomatisk tillverkning, specialpapper med högsta möjliga våtstyrka, ”just-in-time”-leveranser, över 60-distributörer i världen och en ständigt uppdaterad utvecklingsprocess befäster ytterligare Bates Cargo-Paks roll i världen som nummer 1 och gör Bates till kundens självklara val varje gång.

Tetec är distributör i Sverige sedan 1989.

Lastrådgivaren Lundgren AB

Lastrådgivaren Lundgren AB har sedan 1994 utvecklat konceptet ”Transport Protectors” till att innehålla ett heltäckande sortiment av skräddarsydda lastsäkrings- och godsskyddslösningar i wellpapp. Detta gör att man kan vara flexibel med korta ställtider och producera såväl mindre som större serier med snabba leveranser. Produkterna används idag av tung industri för att skydda och hålla sitt gods på plats under transport i container på väg, järnväg och till sjöss.

I sortimentet ingår bl.a. lastvaggor, lastförhöjare, mellanlägg och friktionshöjande material.

Tetec AB är distributör i Sverige söder om Dalälven och övriga Europa.

Etigo sarl

Placerade i norra Frankrike, 15 km från Lille, Etigo är specialister inom tillverkning och distribution av högsäkerhetssigill, buntband, identifikationsprodukter och wristband. Produktionen är utrustad med folierings- och lasermaskiner, för att minska ledtid och effektivt personalisera produkter. När man väljer produkter från Etigo får man följande:

– Rådgivning och expertis baserat på dina önskemål
– Kort ledtid p.g.a. de 1000 artiklarna i lager
– ISO 17712:2013-certifierade produkter
– Personaliserade produkter efter önskemål

Tetec AB är distributör i Sverige.

Sodepac International SA

För SODEPAC International, uppfinnaren av fuktabsorbenten för över 40 år sedan, har utvecklingen inte stannat av. Forskning och utveckling är ett ständigt aktuellt område med en rad av patentsökningar. Man håller idag flertalet patenterade produkter. Sodepac är Europas största producent av fuktabsorbenter med varumärkena Seko, SekoDry, Humidivore och Instazorb. SekoDry används för att fuktskydda produkter i container eller lastbärare medan Instazorb absorberar utspillda vätskor. Produkterna kan användas såväl inom industrin som i hushåll.

Fabriken är placerad i Hallennes-lez-Haubourdin i norra Frankrike och sysselsätter 45 personer.

Tetec AB är distributör i Sverige.

Rulla till toppen