Lastsäkringsduk för att snabbt låsa eller dela gods av i container

Med lastsäkringsduken safety sheet fixeras godset snabbt och effektivt. Duken kan användas som lastsäkring direkt innanför t ex containerdörrar, eller som avdelare inne i containern för att förhindra att gods förflyttar sig mot dörrarna och faller ur vid öppnandet.

Lastsäkring i container
 • Utförande:

  Vävd polypropen duk med diagonalt dubbelsydda band. Sätts på plats med hjälp av fyra karbinhakar.

 • Material:

  Duk - Polypropen 300 gsm.
  Band - dubbelsydda textilband 50 mm.
  Krokar - galvaniserad stål, 10 mm tjocklek, 100 mm lång.

 • Dimension:

  Duk - 1800 x 2100 mm.
  Band - 50 mm.
  Krokar - 100 mm i 10 mm tjocklek.

 • Styrkegrad:
  Kontakta oss för en teknisk specifikation.

Kontakta oss så skickar vi gärna ett videoklipp och mer info som visar hur enkelt produkten används. Prover finns självklart om ni önskar göra test.

Tetecs affärsidé

Med lång erfarenhet och högsta möjliga service erbjuda lastsäkringsprodukter och godsskyddsprodukter genom hela transportkedjan, av hög kvalitet och till förmånliga priser. Lastsäkrings- och godsskyddsprodukterna skall, var för sig eller i kombination, uppfylla våra kunders krav och förväntningar.

Tetecs kundpolicy

Att skapa förtroende, vara ansvarstagande och bibehålla långsiktiga relationer. Vi är tillgängliga för att se till att våra kunder får högsta möjliga service.

Tetecs leverantörspolicy

Att företräda ledande europeiska tillverkare inom området lastsäkringsprodukter och godsskydd, med specialistkunskaper inom respektive område. Genom långsiktiga relationer och ett tätt samarbete ska vi hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning.
© Tetec AB 2019