Lastsäkring av wellpapp

Med produkter av miljövänlig wellpapp kan godset effektivt lastsäkras och skyddas från skador oavsett transportsätt, eller vid exempelvis lagring i pallställ. Wellpapp är mycket skonsamt mot känsligt gods, och med tanke på den låga vikten blir också arbetsmiljön bättre för den som skall lasta godset. När produkterna är förbrukade sorteras de i den vanliga wellpappåtervinningen.

Se nedan några produktexempel nedan.

Lastvaggor för runt gods, stapling av rullar
 • Produkter:

  Standardprodukter och skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov. Exempel på produkter är lastvaggor för cirkulära produkter, lastförhöjare, kantskydd, skyddsskivor, mellanlägg, inredning i palllådor mm.

 • Material:
  Många styrkegrader och kvaliteter av wellpapp. Kan behandlas så att den blir fuktbeständig.
 • Teknik:
  Wellpappprodukterna sammanfogas och anpassas till respektive applikation och transortsätt.
 • Styrkegrader:
  Anpassas efter kundens behov. Allt från lätt till mycket tungt gods upp till 10 ton.
Friktionsmattor
Ökar friktionen för att undvika lastförskjutning
Lastvaggor
Lastsäkring av runt gods
Lastvaggor
Lastsäkring av runt gods
Lastvaggor
Lastsäkring av runt gods

Mer information om våra wellprodukter
Wellpapp är ett starkt och följsamt material som tillsammans med dess naturligt höga friktionsfaktor, lämpar sig mycket väl för att lastsäkra och skydda gods under transport och lagring. Materialet kan anpassas, behandlas och bearbetas så att det passar varje situation, krav och önskemål.

Wellpapp finns i en mängd olika kvaliteter. För att våra produkter ska tåla påfrestningarna samt vara långsiktigt funktionella används endast råmaterial av hög kvalitet.

Lastvaggor
För en säker och kostnadseffektiv transport av liggande rullar. Vaggornas styrka gör att pallat gods kan staplas på höjd.

Lastförhöjare
Gods placeras ovanpå lastförhöjare för att undvika skador som kan orsakas av vatten, surrningsöglor, kanter, grövre grus, skruv- och spikskallar, som ibland kan finnas på lastbärarens golv. Lastförhöjare används också för att låsa gods i längdled så att ingen förskjutning kan uppstå.

Övriga produkter
Containerdistanser, mellanlägg, hasskivor, bandhållare, mellan- och toppark, engångspallar, pallkragar, container och transportlådor är exempel på andra produkter helt tillverkade i wellpapp som vi kan erbjuda.

Tetecs affärsidé

Med lång erfarenhet och högsta möjliga service erbjuda lastsäkringsprodukter och godsskyddsprodukter genom hela transportkedjan, av hög kvalitet och till förmånliga priser. Lastsäkrings- och godsskyddsprodukterna skall, var för sig eller i kombination, uppfylla våra kunders krav och förväntningar.

Tetecs kundpolicy

Att skapa förtroende, vara ansvarstagande och bibehålla långsiktiga relationer. Vi är tillgängliga för att se till att våra kunder får högsta möjliga service.

Tetecs leverantörspolicy

Att företräda ledande europeiska tillverkare inom området lastsäkringsprodukter och godsskydd, med specialistkunskaper inom respektive område. Genom långsiktiga relationer och ett tätt samarbete ska vi hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning.
© Tetec AB 2019